Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kalouskův a Sobotkův a Fialův útok na Babiše přináší vítězství ANO! A já jim to přeji!

2 2
možnosti

Nechte si ty výkřiky až na volební kampaň. Třeba dostanete i koblihu. :-P

0 1
možnosti

Cituji z článku:

"Není snad Babiš už teď ve vládě, není snad ministr financí, nebo dokonce nemůže už tři roky navrhovat zákony, které by mu byly psány v jeho prospěch? Je, a nic takového se neděje. Proč? Protože nemá většinu a je součásti koaliční vlády, která mu to neumožní."

...

"Skutečně si myslíte, že Babiš se svým hnutím ANO 2011 vyhraje parlamentní volby tak, aby měl většinu a mohl si tvořit zákony podle svých podnikatelských záměrů?"

Já nevím jak komu, ale mně z toho vyplývá, že nevylučujete, že kdyby měl Babiš v Parlamentu většinu, navrhoval by zákony, které by byly v jeho prospěch. Nebo-li - vůbec neargumentujete jeho dobrými úmysly, ale spoléháte jen na to, že k situaci, kdy by mělo ANO v Parlamentu většinu, nedojde. Není to trochu málo ? :-P

2 0
možnosti

Všichni politici svým postojem proti Babišovi nahrávají k vítězství ANO!

1 1
možnosti

R^R^ Na chemika jsem napsal pár článků a už mně hned tak nevyprovokuje. Je neštěstím a vražednou kombinací když velmi dobrý rétor je zároveň manipulátor a hňup.

5 2
možnosti

Hňupů je mezi poslanci hodně, ale Kalousek k nim zcela určitě nepatří. :-/

3 3
možnosti

J50i64ř46í 50F12á63b41i64k

10. 1. 2017 22:02

S veškerou úctou musím oponovat. Pokud podáte trestní oznámení pro dotační podvod. Pokud je mezi osobami vysoce postavený politik. Budete následně bez důkazů obviněn ze závažného zločinu. Poté když nepřestanete Vás navštíví vyšetřovatel kriminálky a sdělí Vám, pokud nepřestanete půjdete sedět, požádáte pana Babiše o pomoc s kauzou a on Vám ji přislíbí. Protože nepřestanete tak za tři měsíce to začne , Jdete během dvou let dvakrát na nezákonnou vazbu.Když ani toto nepomůže zapálí Vám dům, zabijí psa stáhnou z kůže, přijdou Vás oběsit, Vyhrožují Vám, vnikne Vám v nočních hodinách ozbrojený útočník do domu a ze všech stran se Vás ptají zda se nebojíte o život. Pouze policie na tom nevidí nic zvláštního. A tak když je po šesti letech nařízeno vrácení dotace pro porušení podmínek, Jste označen za udavače. Následně zjistíte , že město směřuje k bankrotu. Pokud se tak stane . Budu jako občan žalovat státní úředníky že svou nečinností dopustili páchání trestné činnosti díky které je město v Insolvenci. Toto je realita kterou s mou rodinou prožíváme. Proto by si měl dobře rozmyslet každý kdo chce s politiky bojovat a hájit městský majetek. Tato kauza se odehrává na Hoře Svaté Kateřiny. Je to pouze zlomek dění v této kauze.

3 2
možnosti

M35i11l93a95n 92K65e81s84l

10. 1. 2017 21:42

ANO ve vládě ani v parlamentě většinu zatím nemá.Jeho hlavní kritici však dělají vše,aby ji mělo.Nevím,zda za tak krátkou dobu lidé zapomenou,co Kalousek s tou jejich partají navyváděli.Kalousek možná umí vše správně pojmenovat,ale ne již udělat.Je čistý,vždyť ho nezavřeli.U nás je vše možné-Ratha sice zavřeli a možná také bude čistý.O Sobotkovi,jeho protibabišovskému spolubojovníkovi je škoda mluvit.Nakonec vrána k vráně sedá.

3 1
možnosti
Foto

Možná, že je vhodné připomenout, že každý občan GB už v r. 1947 by musel splatit státní dluh ve výši 100 000,- Kčs, kdyby došlo na věc. Tehdejší občan USA na tom nebyl o nic lépe.

2 1
možnosti

;-D A co teprve dnešní američané, dluh USA už činí údajně činí PŘES 20 BIBLIONU DOLARŮ.

1 2
možnosti

Tak to já si Kalouska vždy rád poslechnu, jednak je inteligentní, což se nedá říct o všech členech sněmovny a druhak jsou jeho komentáře mimořádně trefné a výstižné.

13 3
možnosti
Foto

Omlouvám se, mělo být plus

0 0
možnosti

Děkuji za diskusní příspěvky. Někteří se nezapřou, neboť nic jiného neumi. :-)

Článek vyjádřil můj okamžitý osobní názor, který vznikl po vyslechnuti Kalouskovy řeči v parlamentu před 17 hod.

1 0
možnosti

:-).....Slyšel jsem ho také a vlastně poslouchal jsem velkou část diskuse. Otřesné, strach z Babiše jim nekonrolovaně zatemňuje mozek . R^

4 6
možnosti

O Kalouskovi si můžeme myslet cokoliv - soudně trestán nebyl. S M.Zemanem jsou naší nejlepší rétoři. Rozdílem je, že on má racionální schopnost oslovit problém. Prosím Vás, sdělte, kam Hnutí ANO politicky řadíte ? Já jej řadím na krajní levici - AB prakticky jde s programem vítězného K.Gottwalda - Tj., Sliby o rozvoji soukromého podnikání ve svobodné společnosti . Ty postupné, zcela opačné kroky , s vizí finálního propojení s Hradem - tam opravdu nevidíte ? Problém je, že ministr financí je pouze 24 hod - 365 dnů v roce v konfliktu zájmů. Jeho podivnou minulost ani neoslovuji ! ... :-)

11 5
možnosti
Foto

Kalousek má jednoduše strach, že po volbách, co proběhnou na podzim, bude opět v opozici, v horším případě nebude ve Sněmovně vůbec. Ať tak či onak, v obou případech reálně hrozí, že se nedostane k lizu. Proto dělá to, co dělá a vyjadřuje se tak, jak se vyjadřuje. Game, set, match.

8 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS