Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Srovnávat počet mrtvých při dopravních nehodách s počtem mrtvých po teroristických útocích je zcestné. Stejně tak by vyznělo srovnání s živelnými katastrofami nebo epidemiemi. Příčinou dopravních nehod je z více než 90% porušení předpisů.

Pro oprávněnost teroristických útoků však existuje předpis - islámské nauka. Nikde není rozlišeno, že ta a ta skupina muslimů vyznává islám bez zabíjení, tedy jen část Koránu(viz sněm všech muslimů v Káhiře r. 1990) Již dlouhá léta, vedle řady jiných, volám po takové deklaraci, která bude v souladu s evropským právem a kde bude zabíjení zapovězeno. Do žádného muslima nevidíte, kolik toho skutečně vyznává, zvláště, když mají za povinnost při ramadámu postupně přečíst CELÝ Korán. Proto každý šátek na ulici je symbolem a propaguje nenávistné a k násilí vybízející náboženství (ideologii).

0 0
možnosti
Foto

takže vybržďování nebo vytlačování jiných aut ze silnice nedělají agresivní magoři ale slušní řidiči kteří jen neznají předpisy a nevědí že vybržďovat se nemá?;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

̈podle statistik od začátku roku zahynulo více Evropanů na silnicích v dopravních nehodách než rukou islamistů-zakážeme auta? BUdeme psát neustále dokola blogy o nebepečných řidičích? Obviníme vládu a evropské politiky že s tím nedokážou nic udělat?:-/

3 3
možnosti
RS

Myslíte si, že jsem to nečetl? Co to ale mění na mé argumentaci?

0 0
možnosti
Foto

Muslimští radikálové pochopili jednu základní věc a úspěšně ji uplatňují. Tím, že spáchají několik útoků, vyvolají zděšení u evropských užitečných idiotů, kteří nedokáží rozlišovat mezi prostým muslimem a muslimským radikálem. Svým štvaním proti všem muslimům i dlouho již v Evropě žijícím tak mezi nimi vyvolávají pocit strachu a ohrožení a následně jejich radikalizace. U nás je muslimských uprchlíků minimum, útok žádný, ale užitečných idiotů spousta. Stará zkušenost říká, že nejúčinnější boj proti všem teroristům je nebát se jich, neodsuzovat všechny muslimy kvůli těm radikálním. Ale někteří zdejší pisatelé si zřejmě ve vyvolávání strachu přímo lebedí.

3 2
možnosti
RS

Kdo jsou podle vás ti "užiteční idioti"?

0 0
možnosti
PK

Bohužel o sebe strach nemám ale třeba o své blízké ano a je fakt,že náš současný systém nenabízí žádné řešení a navíc se obávám, že naše politická reprezentace s vyjímkou hradu se obává pojmenovat aktuální situaci odpovídající terminologií a tady to začíná.

2 1
možnosti
VV

Pripomel jste mi neustale zpravy o vrazich z wall streetu a zapadonemeckych revansistech.

Asi to bude nejaka tradice.

1 1
možnosti
JR

Tak jste si kopnul do parlamentní demokracie.

A navrhujete co ? Absolutistickou monarchii ?

1 1
možnosti
RS

Nic jiného jsem od vás ani neočekával. Kdyby jste napsal něco konstruktivního, to by mne překvapilo.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS