Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Která

Která církev je ta pravá?

Myslím ta, co zachovává

Boží Slovo pravdivě,

nenabízí levné zboží

a velice pečlivě zadržuje nákazu,

ve které si každý tvoří

Boha k svému obrazu.

"Ústa mají plná Boha, ale srdce prázdné. Jejich obřady jsou k ničemu, jejich učení nic než lidské výmysly.' Opomíjíte skutečné Boží příkazy a nahrazujete je svými předpisy. Vždyť vy vlastně rušíte Boží zákon ve jménu svých tradic."

0 0
možnosti

;-D pravá Církev je pouze jedna. Církev Pána Ježíše, Jeho tělo.

Neznám v ČR žádnou denominaci, která by odpovídala apoštolskému učení. Některé jsou blíže a některé dále od vzoru. Podle mne jsou nejblíže tam, kde nemají ordinované kněze, pastory a kazatele. Všichni věřící jsou přece kněžími.

Kdysi jsem se setkal ze sestrou, ktérá svědčila o tom, že se scházejí u někoho a nejsou registrováni. Více bych nechtěl psát tady. :-)

0 0
možnosti

...otázkou je, zda nastal čas pro peklo na zemi větší současného...

Zřejmě jsem blázen...

...ale nějak vím, vnímám že ještě není čas, kdy budou lidi souzeni.

Ještě je půl minuty času (pozemských pět let) na změnu sebe sama.

Ne svět se musí změnit.

Lidi se musí změnit...

...objevit sebe sama tam, kde není zdánlivě nic...

...ačkoli kdo ví...

1 0
možnosti

Nejste blázen...:-) Vidím to podobně, bohužel se svět nezmění, ale jednotliví lidé ještě mají šanci...:-)

1 0
možnosti
Foto

počet Evropanů zabitých během terioristických ůtoků islámských teroristů zatím zdaleka nepřekonává počet mrtvých které mají na svědomí třeba Baskové nebo Rudá Brigáda v Itálii, primát zatím má IRA-kolem 5000 zabitých

každopádně je to strašné když někdo k zabíjení použije jako záminku víru v Boha-viz Křižácká tažení

1 1
možnosti
Foto

Slecno Palkova, nevim, proc se islamu musite porad zastavat. IRA a Ruda brigada jsou mistni a momentalne neaktivni ale nechapu, proc si k evropskym problemum nechat importovat problemy cizi.

Muzeme mit stesti a za cely zivot se s terorismem nesetkame ale vydaje za pobyt techle vyzirku budeme platit ze svych dani vsichni.

K tomu nechapu, ze utikaji pred valkou, tady se jich nekdo ujme a oni se odvdeci nasilim, viz napriklad posledni utok v Anglii.

8 0
možnosti
Foto

Slovo islám znamená „podrobení se“ či odevzdání se Bohu arabsky Alláh. Stoupenec islámu se nazývá muslim, což znamená „ten, kdo se podřizuje Bohu“.Zakladatel islámu byl na začátku 7. století arabský obchodník Mohamed, kterého muslimové považují za posledního proroka. Muslimové věří, že Bůh Mohamedovi zjevil Korán, který společně se Sunnou (Mohamedovy činy a slova) považují za základní prameny islámu. Muslimové jsou povinni dodržovat pět pilířů islámu, tedy pět povinností, které muslimy spojují ve společenství, zahrnující jak pravidla uctívání, tak islámské právo šaría.

1 1
možnosti

;-D Kdyby jste se podíval na odkaz v článku, věděl byste, že to tam vše je. :-)

0 0
možnosti

Teroristé se v historii zaštiťovali ledasčím.

Svého času dokonce papež posílal své teroristy - tehdy se jim ovšem říkalo křižáci - vraždit muslimy do "svaté země".

Žádné náboženství není skutečně od boha - všechno je to jen lidský výmysl, protože pomocí náboženských pohádek se dobře ovládají masy. Masy ovládají katolíci, protestanti, pravoslavní i mormoni; masy ovládají šíité i sunnité, jezídi i wahhábisti. Masy ovládají budhisté i hinduisté.

V (téměř) každé "svaté" knize najdete pasáže vybízející k přátelství, míru, lásce, pomoci - ale také pasáže vybízející k násilí. Bible vyzývá k ukamenování každého, kdo v sobotu pracuje, stejně jako k ukamenování každé ženy, která o svatební noci nedokáže prokázat své panenství.

Jenže tak jako naprostá většina katolíků tyhle pasáže vytěsňuje a ignoruje, tak také většina muslimů ignoruje psychopatické pasáže o zabíjení jinověrců.

2 3
možnosti
Foto

Křížové výprava ve své době jednoznačně zachránila Evropu před muslimským nebezpečím. Její dnešní kritici si musí uvědomit, že jen díky rozhodnému postoji tehdejší církve a jen díky křížovým výpravám do Svaté země bylo oddáleno obsazení části Evropy Turky, ke kterému sice nakonec přeci jenom došlo (viz obléhání Vídně), ale až o hodně později. To by zajímalo v které části Bible je výzva ke kamenování žen. Neznám z historie jediný případ, kde by Židé a křesťané kamenovaly ženy. Stejně tak nevím, kde je v bibli pasáž o tom, kdo pracuje v neděli má být kamenován.

2 0
možnosti

Nespletl jste si Trumpa s Trumanem?

0 0
možnosti

Ne, sledoval jsem to na seznamu v přímém přenosu.:-P

0 0
možnosti

Je to všechno tak jasné a zjevné, že jen hlupák, slepý nebo hluchý nechce věřit.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS