Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Otázkou zůstává, když z povahy memoranda je zřejmé, že žádné prodlení nehrozilo, proč to muselo být vyřízeno odcházejícím ministrem za ČSSD. Jedna věc je jasná: z rozložení politických sil je nepravděpodobné, že v příští vládě bude silné zastoupení ČSSD; spíše tam nebudou vůbec.

Pak se ovšem při této úvaze hned nabízí další logická otázka, zda toto uspěchané rozhodnutí má přinést ČSSD nějaký prospěch.

Už jsme nějaké to uspěchané rozhodnutí zažili; viz. policejní reforma, demise - nedemise a další.

0 0
možnosti

K62a40r60l87a 67S38u82c19h11á

17. 10. 2017 5:39

mě fascinuje ta absence sebereflexe u těch pánů, ví že to má za pár a bude tak blbě kecat, přijetí eura, tanečky kolem Bakaly a lithia. nebo ten Pilný. Už to má taky za pár nejen jako ministr a ještě má potřebu kecat o tom, kolik máme přijmout migrantů aby se u nás nezastavila výroba aut, která stejně z hlediska historického vývoje za chvíli skončí, ale cizinci nám tu zůstanou

0 0
možnosti

I23v50a69n 72Š76t33í52p32e31k

16. 10. 2017 23:06

Hlavně Bureš, to byly fakt podnětný postřehy!

1 0
možnosti

Co jste očekával od partaje která kašle na pravomocné rozhodnutí soudu a odmítla zaplatit Altnerovi 300 mega.

5 0
možnosti

J10a62n 54R53á81ž

16. 10. 2017 21:20

Větší svinstvo, než je idiotské podepsání Memoranda s Australany je to, že na návrh socialistického ministra Mládka, a po silném lobbistickém tlaku dalších socialistických ministrů, byl poplatek za těžbu tohoto kovu snížen na třetinu. Zákulisí tohoto nepochopitelného a Českou republiku těžce poškozujícího aktu, by bylo dobře rozkrýt.

PS. Tvrzení socialistů, že memorandum nic neznamená a že je to jen jakýsi záznam o jednání, je naprostá pitomost. V zahraničí, zejména v anglosaském stále funguje,že podání ruky platí a slib, dokonce sepsaný v memorandu je pro aktéry závazný. Nedodržení slibu, který česká vláda dala Australanům, by se mohlo naší republice stejně nevyplatit, jako se nevyplatilo zpochybnění věrohodnosti firmy Diag Human, které poslal ministr Bojar firmě Novo Nordisk, což nás už stálo mnoho peněz a může stát miliardy. A to bylo jen osobní vyjádření ministra zdravotnictví v dopise, ne oficiální memorandum, které podepsal ministr v zastoupení a jménem vlády ČR..

4 0
možnosti

Navíc Austrálie, jako ostatně celé anglosaské právo se řídí především precedenty.

R^

1 0
možnosti

Nevím, jestli to vystoupení bylo skandální, ale určitě trapné.

To nakonec potvrdil i tím, že když mluvil ministr ŽP, vypadal, za ním sedící, Bohouš jak přistižený při činu, a pěkně rudý.

5 0
možnosti

Nemám to "skandální" ze své hlavy, použil to Faltýnek asi půl hodinu po vystoupení Sobotky. A já si pouze uvědomil, že to skutečně bylo skandální a použil pro článek jako první. ;-D

3 0
možnosti

Jako nemusím antibabiš frontu tak ani antisobotka mě příliš nebere. Tyto kauzy jsou většino zpolitizovány a později se vícečiméně rozplynou, tak nač tahysterie.

1 0
možnosti

J63a86n 64H68u58r20y93c29h

16. 10. 2017 19:51

Je třeba si uvědomit, že panu Sobotkovi teče do bot, uvidíme co ještě na něj vyjde najevo. Škody už nadělal dost.

Co však čekat od člověka, který nikdy a nikde nepracoval, jen pár týdnu a úřadě v obci. Až dosud žije z peněz daňových poplatníků, lidem na ostravsku sebral možnost koupit si byt a daroval je Bakalovi, o prodeji OKD dělá že on nic, přestože byl ministr a podepsal to. Stále mlží, mlží a pravdu neříká.

7 0
možnosti

Poslouchal jsem to pečlivě, vřele s Vámi souhlasím ! Furt dokola.......Babiš, Brabec....vrtěti psem. Šńůra slov, bez obsahu ! :)

4 1
možnosti

ČSSD je až po uši ve stejné žumpě podvodu, korupce a zlodějny jako nedávno ODS. Jde o jeden skandál za druhým od prodeje OKD přes dluh za Lidový dům až po dnešní spor o lithium. Může této straně dnes ještě někdo věřit?

5 1
možnosti

J30a71n 50R45á37ž

16. 10. 2017 21:27

Je dobře, že jste zmínil dluh ČSSD. To je Damoklovým mečem nad osudem této strany. Tato kauza může potopit ČSSD víc, než neúspěch ve volbách.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS