Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^ Dal jste názor s otázkou a vysvětlením a to je hlavní, otruby z diskuse se po volbách zametou.

1 0
možnosti

Soudně usvědčený lhář vadí, protože říká pravdu? Pobavil jste.

0 2
možnosti

Jaká pravda? Je to velký lhář, lépe řečeno manipulátor, lstivý, zákeřný a pomstychtivý. Namyšlený a nepřiměřeně sebevědomý hulvát, který svým chováním dotáhl důstojnost prezidentského úřadu na samé dno. V zahraničí nereprezentuje , ale dělá spíš ostudu. Zaštiťuje se často národními zájmy, ve světě však vystupuje jako Putinův lokaj. Jeho řiťolezectví muselo být protivné i samotným Číňanům.

11 5
možnosti

Pane Procházko, proč uražíte prezidenta Zemana? Řekl byste mu to do očí?

1 5
možnosti

No jo, je to takový pravdomluvný lhář.

11 0
možnosti

:-).......Pane autore! jak je vidět z diskuse, nezavděčil jste se! Ale...každý máme svůj rozum ! Celé toto divadlo, včetně osmi zbývajících kandidátů na presidenta naší republiky, má jeden cíl. Odstranit současného presidenta z politiky, stejně, jako Babiše.

Dostatečně je vypovídající o donátorech, toho to váženého vědce, bez vlastního názoru, přizpůsobujícího se názorům svých sponzorů. Pěkně oblečený, brýle pro dodání důstojnosti, vybraného chování, skoro podle Gutha Jarkovského, názory rozmělněné, že si člověk nevybere, co si vlastně myslí, skutečně podle názorů některých, nejvhodnější president pro tuto zlomovou dobu. Děkuji nechci! Já už tu dlouho nebudu, ale...mám děti a vnuky a nechci aby tady vládlo jednou právo šária,, jak vidím už v některých sousedních zemích! R^R^R^

3 11
možnosti

Přečetl jsem si vaši definici pokrytce a nemohu se ubránit dojmu, že jste trefil kozla. Výstižnější popis současného pana presidenta bychom hledali jen velice obtížně.

Inu, zdá se, že panika přátel současného pana presidenta dosahuje vrcholu, což mne naplňuje lehkým optimismem.

12 1
možnosti

;-D Něco podobného tady už psali jiní, zkuste něco neoberhaného. ;-)

2 6
možnosti
Foto

Obecně je to platné. Jak se začnou přiřazovat persony a skupiny, vždy dojde k dělení na MY a ONI. Jinak na každé proč od oněch MYY,vždy přžijde násobejk ,,proto " od těch" ONI. Proč a komu vadí M.Z. lze též dosti značně, až znatelně, rozlišit.;-)

1 2
možnosti

Ano, to platilo od roku dejme tomu 1948 do roku 1989 s vyjimkou rouku 1968.

Az ti posledni dva s, presidenti to opet znormalizovali.

0 0
možnosti
Foto

Zemana volí především o lidi vystrašení, nejistí. Lidi, které znepokojuje ekonomická krize, korupce, příliv imigrantů, změna klimatu ... Nerozumějí tomu, neznají řešení a hledají někoho silného, ke komu by se mohli přimknout, kdo by je ochránil. To je ideální příležitost pro sebejisté, bezcitné, dravé a sebestředné psychopaty, jako je Zeman, Babiš.

Zeman v roce 1992 v Poslanecké sněmovně prohlásil: „Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt.“ A dodal: „Jestliže jedinec, který je v této intelektové kategorii, má nějakým způsobem rozumět světu, má-li se v něm nějak pohybovat a má-li ho nějak uchopit, musí si ho drasticky zjednodušit.“

5 3
možnosti

Nemusíte opakovat můj článek. ;-D Patříte snad mezi uvedené pokrytce? 8-o

2 2
možnosti

Není divu, Banáš je známý proruský fanatik a za některé jeho bláboly by se styděl i Aeronet nebo Sputnik a jak jinak, za bolševika to byl spolupracovník ŠTB...Rv

7 1
možnosti

To neumíte nic jiného, než škatulkovat? Nebo to děláte proto, že nemáte žádný relevantní argument? Rv

1 2
možnosti
Foto

Být sedmkrát soudem uznaný lhář,to je opravdu originální....;-)Ty další lži,které Zeman ze sebe skoro každý den,nemá cenu ani počítat.Lež je přece hřích,nebo to u jehovistu neplatí....?;-)

15 1
možnosti

A kolikrát jste napočítal lži od Kalouska, Fialy, Bělobrádka, Sobotky atd.

2 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS