Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Óóó, vy malověrní, kdybyste tak projevili více zájmu a zjistili si skutečnost.

Přímý přenos nebyl ukončen proto, že by řečníkům došly "demokratické" argumenty či "...ismy", ale naprosto jednoduše (neboť v jednoduchosti je krása i síla) proto, že komunistický soudruh pod nátlakem (zřejmě Babiše) odstoupil ze své funkce a tím odpadl důvod jednání i přímého přenosu. Jak prosté.... a stačilo jen sledovat, dovodit a pochopit.

Víte kolik mylných výroků byste si býval byl ušetřil?:-)

1 1
možnosti
Foto

Odpouštět těm, kteří litují, kteří se omluví, je křesťanské.

Křesťanské je odpouštět těm, kteří o odpuštění stojí.

Komunisti se neomlouvají, nelitují, o odpuštění nestojí.

8 1
možnosti

Uvedený text nic nehovoří o lítosti. Z toho vyplývá, že povinností křesťana je odpustit i bez lítosti hříšníka.

1 0
možnosti

Lidem se otvírají oči a vidí jaké ještě choutky mají komouši8-o

4 2
možnosti

Nyní se sice masivně protestovalo kvůli zvolení komunistického poslanec Zdeňka Ondráčka do vedení sněmovní komise pro kontrolu GIBS, jiný příslušník pohotovostního útvaru ve vysoké politické funkci – současný ministr vnitra Lubomír Metnar – ale nevadí.

:-)

5 2
možnosti

:-)......Díval jsem se na to pečlivě, samozřejmě se to promílalo v TV i večer. Opravdu divadlo! Pidistrany nejsou spokojeny s výsledkem voleb, tak se chtějí předvést. Myslím, že to není konec. Budou další demonstrace, samozřejmě neorganizované, jak je nám předkládáno k věření, čili spontánní. Na FB fotka, kde vedle petičních stánků, jsou připraveny svitky papíru stažené gumičkou, (symbolický pendrek), aby se na každého účastníka manifestace dostalo. Dnes mě pánové v diskusi vehementně přesvědčovali, že si to každý přinesl z domu. Nepřipomíná Vám to červené karty vytažené na presidenta?

Je to zajímavý souběh událostí......na Slovensku Kiska navštíví Sorose,(prý probírali integraci Romů), manifestace za pád vlády, u nás souběžně, podle mně zástupný problém Ondráček, manifestace s cílem prohloubit nedůvěru k současné vládě.

V 4 začíná trucovat, je třeba lidi trochu popíchnout.....podle hesla...rozděl a panuj!

Pro Vás: R^R^R^

2 2
možnosti

Ano, je to komedie. Nadšeně jste volil Zemana, (psali jsme si). Ten bez lustrace poprvé jmenoval agenta STB - podruhé jej již jako Bureše oslovil , "Milý Andreji". Milý Andrej pokropil Komunisty - z volebního debaklu se postavili vedle vítěze voleb. Komunisté pokropili Ondráčka. Ondráček mele svoje - ničeho nelituje. Podobní pokropili mého dědka - Vy říkáte odpustit ? Já říkám - ROZPUSTIT ! ... :-)

11 4
možnosti

..ano a co bude následovat dál?

2 0
možnosti

Těžko Vám někdo z tohoto davu porozumí, díky za Vaše slovaR^

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS