Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jedno vysvětlení se nabízí: kolik je zpráv nejen u nás, a i na hlavních zpravodajských stanicích a textových médiích, o pokračující bezprecedentní invazi a genocidě Kurdů na syrském území? Svět se musí zajímat o něco jiného!

2 0
možnosti

Za šířením dezinformací stojí blbost, nebo záměr. Zpráva nekriticky převzata se stránek "První zprávy".

Web působí, že je financován převážně z reklamy. Provozovatelem webu je firma Easy Communications s.r.o., za kterou kromě šéfredaktora Radomíra Pekárka stojí Jan Holoubek a Jan Fulín, a jejímž polovičním vlastníkem je společnost OUR MEDIA, do jejíhož portfolia patří předně Parlamentní listy.

Jde o skupinu webů šířících neuvěřitelné lži, polopravdy jsou jen výjimkou. Většina zpráv je převzata z cílené Ruské propagandy.

2 3
možnosti

Viděl jste to video z americké televize? V Kalifornii mají rusáci svou televizi? Jen tak mimochodem, jste duševně v pohodě?

3 0
možnosti

Každý člověk s normálním IQ poznal že natáčení bylo zinscenované divadlo. Reakce kavárny jen potvrzuje co je to za inteligenty když podporují vylhané.

2 0
možnosti

Jak se u nas lidove rika .. 'cele to jaksi smrdi'. A vic nez dost. A to by se

DOKONALE ZAPADNI SPOLECNOSTI

pokladane JAKO VZOR zdejsimi vehlasnymi nejmenovanymi autory a-Z vedle udajne

BARBARSKE VYCHODNI

stavat nemelo

5 0
možnosti

Četl jste dopoledne článek a doma jste našel zdroj? A co takhle dát odkaz na ten dopolední článek?

0 0
možnosti

Zkuste odkazy zde v článku...

1 0
možnosti

“Udržení míru musí mít jednu z nejvyšších lidských priorit. Žádná raketa není mírová, žádné bombardování není humanitární. Z hlediska mezinárodního práva je vojenský útok na druhý stát zločinem, nejde-li buď o sebeobranu nebo o akci s mandátem Rady bezpečnosti OSN. I v mezinárodním měřítku se musí rozhodovat podle pravdivých faktů, ne na základě neověřených spekulací,”

9 2
možnosti
Foto

Stejně tak není humální vést válku v Sýrii, proti vlastní lidem, která je nejdelší v historii Ruska jenom proto, že jde o udržení diktátora Asada u moci jak to dělá Rusko.

7 5
možnosti
Foto

Ano jako jediní tuto zprávu přinesly http://www.prvnizpravy.cz/. Stačí si je číst a jednomu musí být jasné jako jsou zamření. Třeba titulky !Rusko od Sýrie zahnalo britskou atomovou ponorku. " Do Dumy nechce Sýrie nikoho pustit a najednou tam pustí novináře z USA. Článek se nese v duch mluvil jsem s desti lidmi, mluvil jsem s některými lékaři a podobně.

6 4
možnosti

Poslechněte si video v orginále a pak mluvte. :-/ Odkaz je v článku.

8 0
možnosti

Před chvíli jsem poslouchal televizní noviny na Nově. Experti OPCW pry ještě nemohli do Dumy, ovšem podle Syrie už tam dnes jsou. Kdo neříká pravdu? Info mám ze sana.sy.

4 1
možnosti

Televizní novinář Pearson Sharpe řekl v živém vysílání, že společně se zástupci syrských úřadů navštívil scénu údajného chemického útoku a hovořil s místními obyvateli, ale žádný z nich incident nepotvrdil.

5 1
možnosti

Arnolde, to je taky pravda. Přesně tak se vyjadřovala paní ve frontě přede mnou, když jsme stáli frontu na lahve. Vše popisovala a pak se mne pro úplné dopřesnění - ptala, kde ta Sýrie vlastně leží ! ... :-)

4 3
možnosti

Nemám tušení, ale podle toho novináře to bylo natočeno, když tam byla prachová bouře. :-/

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS