Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zemanova úřednická vláda není vládou odborníků, nýbrž  seskupením prezidentových přitakávačů, jím přistrčených ke „korytu“.

Úřednická vláda musí být ideologicky neutrální, složená z odborníků a vytváří se až teprve tehdy, když legislativa a tím i vláda (exekutiva) nejsou schopny zajistit stabilní parlamentní většinu a následkem toho se stát stává neřiditelným. Zemanova „úřednická vláda“ nesplňuje ani jednu z uvedených podmínek.

1 2
možnosti

Nerekl jste konkretne nic. Nerekl jste co jako za otazky polozil.

1 1
možnosti

Tak se podívejte na záznam. ;-D

1 1
možnosti

Za koho kope Moravec?

Kope za všechny občany, kteří si přejí, aby se neohýbala ústava. A to ani podle rozmarů ožralého, otylého individua.

1 3
možnosti

Abych řekl pravdu, Ústavu jsem si nenastudoval, ale před pár dny hovořil v Událostech komentářích jeden z tvůrců Ústavy. Moc pí Drtinovou nepotěšil, protože řekl, že Ústava překročena nebyla, že prezident se chová v rámci Ústavy a články, podle kterých postupuje prezident, jsou v Ústavě zakotveny již 20 let a je s podivem, že si toho žádný z poslanců dosud nevšiml. Tak já nevím...;-)

3 0
možnosti

souhlas a karma ... mne se zda totez  pan Moravec byval moderator na ktereho se dalo divat a byla zajistena opravdu vyvazenost, ale jak rikate v posledni dobe se zda, ze se chova znacne podobne jako pani Drtinova pri komentovani Udalosti komentaru ... ostatne napsal jsem v tomto duchu take clanek....

http://miroslavnigrin.blog.idnes.cz/c/350090/Tady-je-Kalouskovo-Kubo-Mirco-nekecat-a-delat.html ....

je smutne kdyz vidite, jak se strani jednem a druzi se poslapavaji .. to by proste nemelo byt!

2 1
možnosti
Foto

Ostatně: doporučuji takovéto "debaty" v TV ignorovat. Dělám to již delší dobu, stejně tak i "zpravodajství" v TV a pozoruji výrazně pozitivní vliv.

Zkuste také. ;-)

2 1
možnosti

mate pravdu po tritydenni dovolene si clovek pripada jak v jinem svete... ale chapu autora clanku, mne tohle celkem take nazdvihlo protoze to dost dobre neocekavate ze se zacne takhle chovat jindy docela seriozni moderator .. pan premier Rusnok mel pravdu kdyz mu rekl, ze mu to dnes nejde...  jen by mne  zajimalo proc najednou pan Moravec tak vehementne dava najevo svoje politicke presvedceni...

2 1
možnosti

Myslím si, že to není jen o Moravcovi, ale o celé Koncepci české televize. V podstatě se není čemu divit, pokud si uvědomíme kdo stojí v čele této veřejnoprávní instituce. Skladba programů je směsicích opakováním předlistopadových estrád, silvestrovských pořadů a zpovědí zasloužilých umělců. Televize nebyla a asi taky nikdy nebude nositelkou  kultury, ale stavět ji na roveň pokleslým komerčním televizím je určitě za hranou vkusu. Někdy mám dojem, že je to oslava předrevolučních starých dobrých časů.

0 1
možnosti

J57a41n 27F74r71o89l21í56k

30. 6. 2013 16:10

Není to jen ČT, která v podobných pořadech mámí z pozvaných hostů coby, kdyby, jak by. Pravda, ČT v tom vyniká a zejména inkvizitorka Drtinová je v tomto oboru špička. Velice by mě zajímalo zda když příjde domů také se ptá manžela co by dělal kdyby nekoupil párky ale zelí a kdyby nedovedl synka do školky.

3 0
možnosti

To je tak, když lidé nemají co dělat a dívají se na politické pornopořady. :-P

3 1
možnosti
Foto

Vřelý souhlas. R^

Skoro b\ch to nazval "samohanou". ;-D

1 0
možnosti

Nu,je tady sice debata o Moravcovi,ale ten je ještě svatý,když ho porovnám s moderátorkou na Primě.Neprofesionalita,zaujatost,nevědomost.Prostě trapas.

3 1
možnosti

Taky jsem si onehdy říkal "kde ji vyhrabali?". Punčochář se ztratil?

1 0
možnosti

Já jsem to neviděl, ale je mi jasné, za koho kopete. Nevím na co se Moravec ptal, ale jedno vím jistě - jestli bude Sněmovna chtít, tak udělá ze Zemana s Rusnokem trhací kalendář a budou si za kluci moci sami. Prostě Sněmovna má v rukou mnohem větší trumfy, záleží jenom na ní, jestli s nimi bude chtít hrát. Pokud ano, tak se všichni zastánci Zemana zblázní.

4 2
možnosti

;-D Tak se podívejte a nejdříve na Partii na Primě a možná budete uvažovat jinak.

2 0
možnosti

Další tiskový cenzor ze SPOZ ?RvRvRv

8 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS