Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J77a78n 13H18o48r70a

12. 1. 2018 22:02

...tvrdíte, že máme prezidenta, který se jen tak nepos*re; no já bych si tipnul, že dneska, potom co na něj vybafla ta snědá dívčina, ho musela ochranka odvést na přebal, až pak mohl podruhé zavolit...

8 4
možnosti
Foto

víte čím prokazujete svou zaslepenost a fanatismus vůči Zemanovi?

když vyrazím na pivo, tak jdu zarelaxovat a ne abych řešil politiku, potažmo myslel na nějakého politika, i kdybych na to pivo šel těsně po své volbě )))

5 2
možnosti

;-D Nepochopil jste můj článek. Zkuste ho číst bez předsudků.

2 1
možnosti
Foto

I kdyby vyhrál Zeman 90% procenty všech hlasů, v tomto státě je rozpoutána na něj taková mediální štvanice, že si nejsem jistý, zda volební komise hlasy pro Zemana nebudou považovat za maření voleb.

4 6
možnosti

To, že se Zeman deklaruje jako ateista, vám nevadí?

3 0
možnosti

Proč? 8-o napište důvody?

0 0
možnosti
Foto

Vy píšete o fanatismu?Podle Vašich textu se dá velmi snadno zjistit,že jste náboženský fanatik.Jehovista?A ještě k tomu fanatický obhájce Zemana a Babiše.Fakt dobrá kombinace.;-)Nechci nikoho srovnávat,ale i "spasitélé" Gottwald nebo Hitler byli zvoleni demokraticky,má to snad znamenat,že je jejich současníci měli jen oslavovat a nikdo nemohl upozornovat na nebezpečí,které od nich hrozí...?

10 2
možnosti

:-) Něco jiného, je upozornít na nebezpečí, a něco jiného strašit fanatickým způsobem. ;-D Snad to jednou pochopíte. :-)

1 6
možnosti

No, co jsem si všiml, tak sklony k fanatismu mají právě voliči Zemana, nebo Babiše...

12 2
možnosti

Já teda nemám nic proti vaší volbě, ale prototyp kavárenského intelektuála, který si načal kariéru červeným diplomem a filosofováním o Masarykovi, olemoval ji pohrdáním novináři, vytýkáním amatérismu a slavnými elitářkými výroky stran intelektu většiny národa... a teď, na stará kolena, se staví do role lidového prezidenta pro všech dolních 10 milionů, z kavárny udělal sprosté slovo, z novináře pravou ruku a vlastní agendu si vede s profesionalitou tak virtuosní, že už má nařízeno několik omluv i pokut - si na nic nehraje a nic nepředstírá?

Jako politik má řadu nesporných schopností, ale zrovna téhle snad nemůže mít méně.

1 0
možnosti

:-) Děkuji Vám za Váš kultitovaný názor, ale jistě jste pochopil, že mám jiný názor. ;-D Své důvody jsem již mnohokrát vyjádřil, a nemám potřebu je znovu opakovat. Dnes jsem se spíše potřeboval podělit se svými dobrými postřehy o normálních lidech.

0 0
možnosti

Je pravda, že po volbách se chodilo do hospody. Těm, kterým se lístek vhodil do urny - se pak nadávalo ! (zřejmě jste pojal nové zvyky). Sranda je s ukrajinskou aktivistkou i ona vyrazila M.Zemana povalit - mohl dostat infarkt a o výsledku by bylo rozhodnuto ! (viz video). Pak, věrní členové nevolebního týmu - ochranka, Miloše doprovodila k urně, i symbolické ! ... :-) https://volby.idnes.cz /diskuse.aspx?iddiskuse=A180112_162356_domaci_nub&razeni=tip

3 0
možnosti

;-D Já to viděl na videu v té hospodě. Smáli jsem se docela dost, vždť ty jedničky by neprobudily ani dvacetiletého. ;-D

1 0
možnosti

....bože bože....vidíš to?

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS